Kaymakam ve başkandan Lisinia'da inceleme

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam ve başkandan Lisiniada inceleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 15:49

Kaymakam ve başkandan Lisinia'da inceleme

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - ANKARA Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca ile Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan, Lisinia Doğa Proje Alanı'nda incelemeler yaptı.

Ankara Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca ile Belediye Başkanı Arif Kaplan, Burdur'un Karakent köyü yakınlarındaki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda incelemelerde bulundu. Kaymakam Kutluca ve Başkan Kaplan ile Ak Hayatlar Uyuşturucu Bağımlılık ve Kaçakçılıkla Mücadele Derneği Başkanı Derya Ülger ve üyeleri de Lisinia'yi gezerek proje sorumlusu Öztürk Sarıca'dan bilgi aldı.

Öztürk Sarıca, "Bala'da belediye tarafından tahsis edilen alanda uyuşturucu bağımlılarının rehabilitasyonu için merkez kurmak istiyorlar. Lisinia'da yaban hayvanlarının rehabilitasyonunun yanı sıra doğa için mücadelemiz, uyuşturucu bağımlılarının tedavisinde kullanılan tıbbi aromatik bitkiler, gül ve lavanta tarımı hakkında bilgi verdik. Bağımlılarla ilgili yıllar önce hazırladığımız ancak hayata geçiremediğimiz projeyle ilgili bilgi verip, projeyi kendilerine sunduk. Açacakları rehabilitasyon merkezinde Lisinia olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirttik. Çok memnun kaldılar. Birlikte proje yürütebileceğimizi ve bizden maksimum ölçüde faydalanacaklarını söylediler" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!