Burdur'da 29 Ekim kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Burdurda 29 Ekim kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 13:55

Burdur'da 29 Ekim kutlamaları

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da Cumhuriyetin ilânının 95'inci yıl dönümü kutlandı.

Burdur'daki 29 Ekim törenleri kapsamında ilk olarak Vali Hasan Şıldak makamında protokol üyeleri ve öğrencilerin tebriklerini kabul etti. Törenler daha sonra Gazi Atatürk Stadyumu'nda devam etti. Buradaki törene Vali Hasan Şıldak, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ile siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Şıldak, Garnizon Komutanı Tutucu ve Belediye Başkanı Ercengiz törene katılan asker, öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından konuşan Vali Hasan Şıldak, Türk milletinin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilânının 95'inci yıl dönümünü kutlamanın heyecanı, gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Halk oyunları gösterisi ve Bucak İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin mehter takımının gösterisinin ardından 29 Ekim dolayısıyla kentteki liseler arasında düzenlenen resim, kompozisyon ve atletizm yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Tören resmigeçitle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!