Meçikoğlu'ndan Vergi Haftası mesajı

Güncelleme Tarihi:

Meçikoğlundan Vergi Haftası mesajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 16:02

Meçikoğlu'ndan Vergi Haftası mesajı

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Vergi Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Vergi Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, devletin en önemli gelir kaynağı olan, kamu hizmetlerinin, yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan vergi gelirlerinin kalkınmanın temelini oluşturduğunu söyledi.

Meçikoğlu, şöyle devam etti:

"Vergi ödeme alışkanlığının tüm kesimlere benimsetilmesi ve arttırılması amacıyla her yıl 25 Şubat- 3 Mart tarihleri arası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftası halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, idareyle vergi mükellefleri arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, el emeği, göz nuru ve alın teriyle ailesinin, ülkesinin ve devletinin devamını her koşulda sağlamaya çalışan, esnaflarımızın, sanayicilerimizin, ticaret erbabı tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimize bol kazançlar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!