Kaymakamdan belediyeye veda ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan belediyeye veda ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2019 11:12

Kaymakamdan belediyeye veda ziyareti

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Kaymakamlığı'ndan Antalya vali yardımcılığına atatan Yalçın Sezgin, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve belediye personeliyle vedalaştı.
Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Antalya vali yardımcılığına atanan Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, veda ziyaretlerini sürdürdü. 2017 yılında atandığı Bucak'ta belediye başkanlığına da kayyum olarak görevlendirilen Yalçın Sezgin, yaklaşık 19 ay vekalet ettiği belediyede çalışanlara ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a veda ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Yalçın Sezgin, görevlerin geçici olduğunu belirtirken, "Bucak'ta 19 ay belediye başkan vekilliği, 2 yıl kaymakam olarak görev yaptım. İki işi beraber yürüttüğümüz dönem içerisinde sabah işe belediyeden başlarken, mesaiyi akşam kaymakamlıkta bitirdik. Her iki görevde de imkanlarımız ölçüsünde çalışmaya çalıştık. Bundan sonra önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde belediye başkanımız olarak sizin başarınız bizim hepimizi mutlu edecek" dedi.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Bucak halkı yaptığınız hizmetlerden dolayı sizi unutmayacak, gönüllerde taht kurduğunuza eminim. Bugüne kadar Bucak'a yaptığınız tüm hizmetler için Bucak halkı adına teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz gerek sizin bıraktığınız yerden, gerekse yeni hizmetleri ilçemiz için ne gerekiyorsa en iyi şekilde yapılacak" diye konuştu.
Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Yalçın Sezgin'e günün anısına Osmanlı tuğrası verdi. Kaymakam Sezgin daha sonra personelle vedalaştıktan sonra ayrıldı. Kaymakam Yalçın Sezgin'in çarşamba günü Bucak'tan ayrılıp Antalya Valiliği'nde göreve başlayacağı belirtildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!