Bucak'ta seçim sonuçları değerlendirildi

Güncelleme Tarihi:

Bucakta seçim sonuçları değerlendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2019 12:14

Bucak'ta seçim sonuçları değerlendirildi

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı makamında ziyaret ederek seçim sonuçlarını değirlendirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Bucak Belediye Başkanlığında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Yerel Yönetimler Başkanı Kaya Çelik, AK Partili belediye ve İl Genel meclis üyeleri ile bir araya geldi. Abdurrahman Öz, seçim sürecinde yaptıkları gayretli çalışmanın sonunda seçimden büyük başarıyla çıktıklarını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında gerçekleşen Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın birim toplantısında alınan karar gereği Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Yardımcısı Öz, "Genel Merkez Yerel Yönetimler birimi, her başkan yardımcısının kendi bölgesinde çalışma yapacağını dile getirdi. Biz de bu kapsamda ziyaretlerde bulunuyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ünal da Öz'e ilçede yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!