Bucak'a Sıfır Atık Zirvesi'nde ödül

Güncelleme Tarihi:

Bucaka Sıfır Atık Zirvesinde ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2019 11:28

Bucak'a Sıfır Atık Zirvesi'nde ödül

Haberin Devamı

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde 'Çevre ve Sürdürülebilirlik' konusunda ödül aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında organize edilen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde, Bucak Belediyesi de stant açtı. Stantta Bucak'ın yöresel ve geleneksel halı dokuması sergilendi ve ilçeye özel dokuma örneği gösterildi. Zirveye katılan Emine Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bucak Belediyesi'nin standını gezerek, geleneksel halı dokumasını çok beğendiklerini kaydetti. Başkan Emrullah Ünal, "Daha yaşanabilir bir çevre, daha güzel bir dünya için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Türkiye serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen de Bucak Belediyesi'nin sergisine ilgi göstererek, halı dokuması hakkında Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve eşi Ayşe Ünal'dan bilgiler aldı. Bucak Belediyesi'nin sergisi katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Bucak Belediyesi zirvede 'Çevre ve Sürdürülebilirlik' konusunda uluslararası alanda ödül almaya hak kazandı. Emine Erdoğan, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a ödülü verdi. Emine Erdoğan, "Bucak'ı tebrik ediyorum. Bucak Sıfır Atık Projesi'nde çok güzel işler başardı. Güzel bir ödüle layık oldular. Ayrıca stantlarını çok beğendim, geleneksel halı dokumasını çok güzel bir şekilde gösterdiler" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!