Berdan Mardini Lisinia'da

Güncelleme Tarihi:

Berdan Mardini Lisiniada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2018 10:14

Berdan Mardini Lisinia'da

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - ŞARKICI Berdan Mardini, Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'nı ziyaret ederek, lavanta bahçelerini inceledi.

Memleketi Mardin'de gül üretimi yapan Berdan Mardini, lavanta üretimi konusunda bilgi almak ve lavanta bahçelerini incelemek üzere Lisinia Doğa Proje Alanı'na geldi. Mardini, lavanta üretimi konusunda Lisinia Doğa Proje Sorumlusu veteriner hekim Öztürk Sarıca'dan bilgi aldı.

Öztürk Sarıca, "Berdan Mardini, Lisinia'yı duymuş. Alanı merak etmiş. Görmeye geldi. Lisinia Doğa Proje Alanı'mızı gezdirdik ve yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi verdik. Gül ve lavanta bahçelerimizi gezdirdik. Lavanta üretimi konusunda bilgilendirdik. Elimizden geldiğince lavanta üretimi konusunda destek olma sözü verdik" dedi.

Mardini'nin Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi'ni de gezdiğini anlatan Sarıca, "Burada tedavisini yapıp doğal hayatına geri bıraktığımız hayvanlar hakkında kendisini bilgilendirdik. Çok memnun oldu. Ayrıca Lisinia Doğa Projesi'ni hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan sürdürdüğümüz için bizi tebrik etti" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!