Ak Partili Canural aday olmayacağını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Canural aday olmayacağını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 13:35

Ak Partili Canural aday olmayacağını açıkladı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - GÖLHİSAR Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Canural, 2019 yerel seçimlerinden aday adayı olmayacağını açıkladı.
Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, sosyal medyadaki hesabından yaptığı açıklamada, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adayı olmayacağını duyurdu. Ak Parti'nin bir neferi ve Gölhisar'ın hizmetkarı olarak 2014 yılından bu yana belediye başkanlığı yaptığını aktaran Ramazan Canural, "Görevimizde hiçbir zaman vatandaşlarımız arasında zengin, fakir, saygın, gariban, akraba, yabancı, şu partili, bu partili, şu mahalleli, bu mahalleli ayrımı yapmadık. Tüm ilçeye eşit şekilde hizmetlerimizi götürmeye çalıştık. Belki bu kadar yoğun çalışma ortamında bazen değerli hemşehrilerimize yeteri kadar zaman ayıramadık ama bizim tek derdimiz ilçemize ciddi boyutlarda bir hizmet getirebilmekti. Biz inanıyoruz ki ekibimizle birlikte ilçemizde adeta bir çığır açtık. İlçemizin altını üstünü İller Bankasının büyük desteği ve belediyemizin kıt kaynaklarıyla yeniledik" dedi.
Ramazan Canural, aday adayı olmama sebebini ise şöyle açıkladı:
"2014'te Gölhisar Belediye Başkanlığına aday olurken tek bir hedefim vardı: Gölhisar'da halkımızın büyük bir ihtiyacı olan ve yıllardan beri bir türlü hayata geçirilemeyen altyapı gibi bazı projelerin Gölhisar'a kazandırılması için çalışacaktım. Çünkü bu işler beni büyüten, yetiştiren, okutan ve doktorluk gibi onurlu bir mesleği 30 yılı aşkın bir süreyle bu ülkede yapmama vesile olan aileme ve Gölhisarlı hemşehrilerime benim için bir vefa borcuydu. Halkımıza verdiğimiz sözlerin çok büyük bir kısmını başkanlık dönemimizde yerine getirebilmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Bana bu fırsatı verdiği için Rabbime şükrediyorum. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerin çoğunluğunu bu dönemde hayata geçirdiğimiz için bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak bize göre rutin işlerin tekrarlanmasına dönüşecekti. Uzun yıllar belediye başkanlığı yapma hırsıyla uğraşıp didinerek arkadan gelen gençlerin önünü kapatmanın da doğru bir davranış olmadığının bilincindeyiz. Bu karar sonrası özellikle şunu da belirtmek isterim ki bundan sonra da bu kutlu ve büyük dava için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda yürümeye devam edeceğim."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!