Bitlis'te okullar arası müsabakalar öncesi istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Bitliste okullar arası müsabakalar öncesi istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 10:35

Bitlis'te okullar arası müsabakalar öncesi istişare toplantısı

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS’te 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan okullararası müsabakalar öncesi beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler bilgilendirildi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ve 11 ayrı branşta yapılacak okullar arası müsabakalarda görev alacak beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler düzenlenen toplantıda bilgilendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Bilal Elkatmış’ın da katıldığı toplantı Şehit Mahir Ayabak İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, sporcusu bol ülkelerde eğitim kalitesinin de yüksek olduğunu belirterek,milli eğitim müdürlüğü olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Bilal Elkatmış ise, müsabakalara katılacak sporculara başarılar dileyerek, "Her yıl bu dönemde yapmış olduğumuz okul sporları takvimine göre beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerine tüm okullarımızda görev yapan personellerle istişare toplantısı yapmaktayız. Bu toplantımızın amacı okul sporlarının başlamasından itibaren müsabakalara katılan öğrencilerin sayısı, fikstürlerin çekilmesi uygulanacak kurallar, bölge müsabakalarına katılma gibi benzeri konularda bilgilendirmelerde bulunduk. Burada 2018-2019 yılları itibari ile 11 branşta müsabakaları başlatmak üzereyiz. Burada dereceye giren okullarımız ilimizi temsilen bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Buradaki şampiyonluklarında ise Türkiye finallerinde ilimiz temsil edecekler. Tüm ilçelerden beden eğitimi öğretmenleri ve 25 antrenörle bu toplantıyı düzenledik. Yine bu toplantıda eksiklikler ve yapılması gerekenler istişare ediliyor. Toplantımızın hayıtlı olmasını diliyor, turnuvalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!