Bitlis ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni 

Güncelleme Tarihi:

Bitlis ve Hakkaride 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 14:24

Bitlis ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk sunma töreni 

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ-Mehmet ÖZKAN/BİTLİS-HAKKARİ,(DHA)-BİTLİS ve Hakkari'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıldönümü nedeniyle çelenk sunma programı düzenlendi.

Bitlis'teki program, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.Törene, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcısı Tekin Erdemir, Jandarma Bölge Komutanı Tuğnereral Recep Yalçınkaya, Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Atatük anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla son buldu.

HAKKARİ'DEKİ TÖREN VALİLİK ÖNÜNDE YAPILDI
Hakkari'deki tören ise, Valilik önünde gerçekleşktirildi.Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Mustafa Pala, İdris Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Albay Bülent Soykan,İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.Tören,Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk anıtına sunulmasının ardından, bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla son buldu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!