Karesispor Erkek Basketbol Takımı, liseli öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Karesispor Erkek Basketbol Takımı, liseli öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 15:39

Karesispor Erkek Basketbol Takımı, liseli öğrencilerle buluştu

Haberin Devamı

BALIKESİR’in merkez Karesi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nin namağlup lideri Karesispor'un teknik heyet ve oyuncuları, lise öğrencileriyle panelde buluştu.

Balıkesir’de basketbolu sevdirmek adına çeşitli panel ve toplantılar düzenleyen Karesispor Erkek Basketbol Takımı, Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur ve oyuncular Carlos Medlock, Hazer Avcı ve Murat Can Esen, öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı.

Panelde konuşan Uyanık, “Sizlerle bu panelde bir araya gelmek bizim için büyük bir keyif ve onur. Burada biz bugün sizlere konuk oluyoruz. Umarız Cumartesi günkü maçımızda da siz bize konuk olursunuz ve alacağımız galibiyetle sizlere güzel bir haftasonu yaşatırız” dedi.

Panelin sonunda Karesispor yöneticileri, Adnan Menderes Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine, arkasında 'Adnan Menderes Anadolu Lisesi' yazan 10 numaralı formayı hediye etti.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından tüm öğrencilerin Karesispor’un bu sezonki, “Tüm Şehir Birlikte, Karesi Süper Ligde” sloganını söylemesiyle sona erdi.

Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!