Karesispor basketçileri öğrencilerle biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Karesispor basketçileri öğrencilerle biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 14:02

Karesispor basketçileri öğrencilerle biraraya geldi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in merkez Karesi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden erkek basketbol takımı oyuncuları öğrencilerle bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Karesispor erkek basketbol takımı basketbolu sevdirmek amacıyla başlattığı buluşmalar programına bir yenisini daha ekledi. Takım, Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Panelin öncesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giderek öğrencilerle bir araya gelen Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur ve oyuncular Carlos Medlock, Reha Öz ve Doğukan Sönmez, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından öğrencilerle Karesi Toplantı Salonu'na yürüyerek giden Karesispor’lu oyuncular, hatıra fotoğrafları için sık sık durmak zorunda kaldı.

'BU KULÜP SİZİN KULÜBÜNÜZ'

Panelde konuşan Karesispor Genel Menajeri Anıl Uyanık, “Sizlerle bu panelde bir araya gelmek bizim için büyük bir keyif ve onur. Bu kulüp şehrin takımı, Balıkesir’in takımı. Futbolda Balıkesirspor, basketbolda Karesispor bu şehrin markaları. Dolayısıyla bu kulüp sizin kulübünüz. Bizde bu bağlamda sizlerle bir araya gelip şehrin değeri olan Karesispor’u sizlerle yakınlaştırmak için bir aradayız” dedi. 

Söz alarak öğrencilere hitap eden Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur ise, “Karşımda çok pozitif ve heyecanlı bir kitle görüyorum. Eğer izin verirseniz, vaktiniz de varsa sizleri bu Cumartesi saat 16.00’da oynanacak maça şahsım ve kulübüm adına davet etmek istiyorum” diyerek öğrencileri maça davet etti. Salondan büyük alkış alan bu davetin ardından sözlerine devam eden Baytimur, “İnşallah Cumartesi günü hepinizi salonda görmekten büyük mutluluk duyacağız" diye konuştu.

Karşılıklı soru cevap bölümünün ardından panelin sonunda Karesispor, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine panelin hatırası olarak arkasında Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi yazan 10 numaralı forma hediye ederken program, sahnede çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Devrim DERİN/BALIKESİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!