Kazdağları için ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu’ oluşturuldu

Güncelleme Tarihi:

Kazdağları için ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu’ oluşturuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2019 14:17

Kazdağları için ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu’ oluşturuldu

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde, Kazdağları ormanlarını yaz aylarında koruyabilmek ve olası yangınlara karşı etkili müdahale edebilmek amacıyla, ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu’ oluşturuldu.

Yaz aylarının başlamasıyla beraber Edremit ve Kazdağları’nda yaşanabilecek orman yangınlarının önlenmesi, yangın sırasında alınacak tedbirler ve yapılması düşünülen çalışmalar için ‘Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu’ toplandı. Kurumlar arası koordinasyon ve sorumluluklar ile ilgili kararların alındığı toplantıda, özellikle orman yangınları konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulandı.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, Edremit İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Zafer Sönmez, 19. Motorlu Piyade Tugayı Asb.Kd.Bçvş. Mustafa Bina, Edremit Orman İşletme Müdürü Barış Tamer Kilis ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!