Edremit Belediyesi'nde son Meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Edremit Belediyesinde son Meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 16:15

Edremit Belediyesi'nde son Meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Edremit İlçesinde, 31 Mart'taki yerel seçimler öncesi son Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 5 yıl boyunca birlikte hayata geçirdikleri hizmetler için meclis üyelerine teşekkür etti.

Edremit Belediyesi Mart ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. 31 Mart’taki yerel seçimler öncesinde gerçekleşen son Meclis toplantısına CHP, AK Parti, MHP ve bağımsız meclis üyeleri katıldı. 27 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda konuşma yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “5 yıl boyunca birlikte hayata geçirdiğimiz hizmetler için tüm siyasi parti gruplarındaki meclis üyesi arkadaşlarıma, daire müdürlerime ve personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Meclis üyelerinden helallik isteyen Başkan Saka, “Bu süreç içerisinde kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız var ise haklarını helal etsinler. Bende sizlere hakkımı helal ediyorum. Ben her zaman bir abi, kardeş, arkadaş gibi sizlerin yanında olacağım. Yeni dönem ailelerimize, Edremit’imize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Grup Sözcüsü Murat Tuna da, aynı dileklerde bulunarak meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Toplantı sonunda meclis üyeleri ve daire müdürleri birbirleriyle vedalaşıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fatih Emrah ERDOĞAN/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!