Engelli Müjdat Kurt anısına basketbol turnuvası düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Engelli Müjdat Kurt anısına basketbol turnuvası düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2019 16:43

Engelli Müjdat Kurt anısına basketbol turnuvası düzenlendi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde, 2 yıl önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybeden zihinsel engelli Müjdat Kurt anısına basketbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Kurt'un, engelli arkadaşları da basketbol oynadı.

Ayvalık’ta gerçekleştirilen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında, 2 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden zihinsel engelli Müjdat Kurt anısına basketbol turnuvası düzenlendi. Engelli arkadaşları, Müjdat için basket atttı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen turnuvaya, Ayvalık Belediyesi Özel Çocuklar Eğitim Evi, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri ile Ayvalıkgücü Belediye Spor Basketbol Kulübü oyuncuları katıldı.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Suakar, “Yurt genelinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri başladı. Ayvalık’ta düzenlediğimiz bu turnuvaya engelli vatandaşlarımızı da katarak bayram coşkusunu yaşamalarını istedik. Etkinliklerimiz 21 Mayıs gününe kadar devam edecek” dedi.

Kadri KAYA/AYVALIK(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!