Nazilli'de öğretmenlerden tiyatro gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Nazillide öğretmenlerden tiyatro gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 00:26

Nazilli'de öğretmenlerden tiyatro gösterisi

Haberin Devamı

Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)- NAZİLLİ’de Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenlerin sahnelediği tiyatro oyunu ayakta alkışlandı.
Öğretmenlerden oluşan Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan ‘Çılgın Sınıf’ adlı oyun, Nazilli Belediye Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Tamamı öğretmenlerden oluşan topluluğun mizah ağırlıklı oyununu, tiyatro salonunu dolduran izleyenler tarafından ayakta alkışladı.
Nazilli Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Öğretmenler Odası Tiyatro Topluluğu, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamanda ‘Çılgın Sınıf’ adlı oyunu Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu’nunda sahneledi. Öğretmen Erol Sevgili’nin yazdığı ve tamamı öğretmenlerden oluşan tiyatro ekibinin rol aldığı oyunu Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Erkan Turan, Nazilli HEM Müdür Yardımcısı ve Kaymakam İbrahim Küçük’ün eşi Bilge Akan Küçük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Bilen, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar izledi. Halka açık olarak sahnelenen oyunu izlemek için salonu tıklım tıklım dolduran tiyatro severler, öğretmenlerin mizah ağırlıklı oyununu büyük beğeniyle izlediler.
Müfettiş rolünde oyuna dahil olan Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, performansıyla alkış aldı. Bir saatlik oyunun ortasında teknik bir arıza nedeniyle salon bir anda karanlığa gömüldü. Kısa süreli şaşkınlığın ardından izleyiciler telefonlarının ışıklarını açarak salonu aydınlattı. Oyuncular yaklaşık dört dakika telefonların ışığıyla rollerine devam ederken elektriklerin gelmesiyle sahne yeniden aydınlandı. İzleyenlerin ayakta alkışladığı oyunun sonunda Kaymakam İbrahim Küçük ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, oyuncu öğretmenlere çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!