Kuşadası'nda Kitap Plak Nostalji Günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Kuşadasında Kitap Plak Nostalji Günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2019 10:23

Kuşadası'nda Kitap Plak Nostalji Günleri başladı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Altın Güvercin Beste Yarışması kapsamında, 70 yayınevinin katılımı ile Kitap Plak Nostalji Günleri düzenlendi. 9 Eylül'e kadar sürecek etkinliğe ilk günden ilgi büyük oldu.

Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması çatısı altında bu yıl ilk kez Kitap Plak Nostalji Günleri de yapıldı. Atatürk Meydanı'ndaki Kitap Plak Nostalji Günleri'ne 70 yayınevi yüzlerce nostaljik ürün ve eserle katıldı. Etkinlik kapsamında 23 ünlü yazar ve şair de kitaplarını imzalayacak. 9 gün sürecek etkinliğin açılışında konuşan CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Geçmiş yıllarda kitap günleri adı altında yapılan etkinliğimizi bu yıl farklı ve daha geniş bir yelpazeye taşımak istedik" dedi. Başkan Günel, konuşmasının ardından açılış kurdelesini beraberindekilerle kesti.

Etkinliğin ilk gününde yazar Emre Kongar, kitaplarını imzaladı. Kitap imzalatlak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Yeni Kuşak Köy Enstitüleri, Aydın Kültür ve Tarih Derneği, Kültür Kentleri Birliği, Kuşadası Yazarlar Platformu'nun da stant açtığı Kitap Plak Nostalji Günleri ilk günden her yaş grubundan ilgi gördü.

KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!