Vali Karaloğlu'ndan kurallara uyun çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlundan kurallara uyun çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2019 13:14

Vali Karaloğlu'ndan kurallara uyun çağrısı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Döşemealtı'ndaki trafik kontrol noktasını ziyaret ederek, sürücülerle bayramlaştı, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Antalya-Burdur karayolundaki Döşemealtı Trafik Kontrol noktasında yürütülen denetimlere katıldı. Vali Karaloğlu'na İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur de eşlik etti. Çikolata ve lokum ikram ettiği sürücülerin bayramlarını kutlayan Vali Münir Karaloğlu, sürücülere trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulundu.

KEMERİN SES GETİRSİN

Sürücülere yorgun araç kullanmamaları ve araç kullanırken cep telefonuyla konuşmamaları noktasında telkinlerde bulunan Vali Münir Karaloğlu, yolculardan İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı 'Kemerin Ses Getirsin' projesine destek vermelerini istedi. Emniyet kemeri kullanımının önemini yolculara aktaran Vali Karaloğlu, "Kesinlikle araçtaki tüm yolcuların kemerinden ses geldiğinden emin olmadan kontağı çevirmeyin" dedi.

Araçlardaki çocuklara trafik kuralı ihlali yapan ebeveynlerini uyarmaları için kırmızı düdük veren Vali Karaloğlu, oyuncak ve dondurma da hediye etti.

ÖLÜMLE TOKALAŞMA

Geçen sene Antalya yerelinde başlatılan ve Türkiye genelinde destek gören 'Ölümle Tokalaşma' projesiyle emniyet kemeri yerine kullanılan sahte tokaların önüne geçtiklerine vurgu yapan Münir Karaloğlu, 'Kemerin Ses Getirsin' projesiyle de herkesin emniyet kemeri takmasına vesile olmayı hedeflediklerini belirtti.

HAYATA KASTIM YOK KASKIM VAR

Şehir dışından gelen motorlu sürücülere 5 Temmuz'da Antalya'da 'Hayata Kastım Yok Kaskım Var' projesini başlattıklarını anlatan Vali Münir Karaloğlu, kampanya ile ilgili broşürlerin ve hediyelerin olduğu çantayı da motosikletlilere verdi. Proje ile kask kullanımının, trafik kazaları sebebiyle meydana gelen yaralanma ve ölümleri büyük oranda azaltabileceğinin farkına varılması ve motosiklet sürücülerinin kask olmadan trafiğe çıkmamalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

HER ŞEY SİZİN İÇİN

Sürücülere yolda uygulanan trafik denetimlerinden memnun olup olmadıklarını soran Vali Karaloğlu, olumlu yanıtlar aldı. Vali Karaloğlu, yolculara, "Yapılan tüm denetimler, her şey sizin için, sizlerin sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat edebilmeniz için. Lütfen sizler de trafik kurallarına riayet edin bayramda sevinç evlerimiz hüzün evine dönüşmesin. Bayramın kutlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!