Vali Karaloğlu'ndan emniyet kemerli paylaşım

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlundan emniyet kemerli paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2018 11:55

Vali Karaloğlu'ndan emniyet kemerli paylaşım

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kullanımının önemine dikkati çekmek için

makam aracının arka koltuğunda otururken, emniyet kemeri bağlı halde çektiği fotoğrafını twitter hesabında, "Arka koltukta kemer takmak; trafik kazalarında yüzde 75 ölümleri engeller" notuyla paylaştı.

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gazeteciler Cemiyeti iş birliğinde, emniyet kemeri kullanımını artırmak amacıyla 'Ölümle TOKAlaşma' Projesi başlatıldı. Projenin yayınlaştırılması ve daha fazla bir kitleye ulaşması amacıyla 'https://twitter.com/olumletokalasma', 'https://www.facebook.com/OlumleTokalasma/?modal=admin_todo_tour' ve 'https://www.instagram.com/olumletokalasma/' sosyal medya hesapları açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı '100 Günlük Eylem Planı' kapsamına başlatılan kampanyanın öncülerinden Antalya Valisi Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kullanımının önemine dikkati çekmek için makam aracının arka koltuğunda otururken, emniyet kemeri bağlı halde çektiği fotoğrafını twitter hesabından paylaştı.

Vali Karaloğlu'nun, "Arka koltukta kemer takmak; trafik kazalarında yüzde 75 ölümleri engeller" notuyla paylaştığı fotoğraf kısa süre çok sayıda beğeni alırken, birçok takipçisi de altına yorum yazarak kampanyaya destek verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!