Uzman hekim doğal çözüm

Güncelleme Tarihi:

Uzman hekim doğal çözüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2018 10:51

Antalya’nın büyük sağlık kuruluşlarından Kepez Devlet Hastanesi obezite, uykusuzluk, kronik ağrı şikâyeti olan veya sigarayı bırakmak isteyenler geniş bir tedavi yaklaşımıyla hizmet veriyor.

Haberin Devamı

TAMAMLAYICI TIP
ANTALYA Kepez Devlet Hastanesi’nde yürütülen geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarına obezite, uykusuzluk, kronik ağrı şikâyeti olan veya sigarayı bırakmak isteyenler başvurmaya başladı. Akupunktur, hacamat, hipnoz ve sülük tedavisi servislerinde 3 ayda 500’ün üzerinde işlem gerçekleştirildi.
Hastane bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında Hürriyet’e bilgi veren Başhekim Ramazan Gürkan, “Pozitif bilimlerin yanı sıra geleneksel ve tamamlayıcı tıbbı da başarıyla uyguluyoruz. Servislerimize inanılmaz bir ilgi var. Birçok rahatsızlıkla ilgili başarılı sonuçlar da alıyoruz. Amacımız ilaç kullanımını azaltıp geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamalarının uzman kişiler tarafından yapılması” dedi.

TEK KULLANIMLIK sülük
Son günlerde sülük tedavisine yönelik çok yoğun bir ilgilinin olduğunu vurgulayan Gürkan, “Sülükleri Bakanlığımızın yaptığı ihaleler sonucunda temin ediyoruz. Tedavi sırasında kullanılan sülükler derhal imha ediliyor. Yani sülüklerin her biri son derece steril. Bu konuya özel bir önem gösteriyoruz. Bu konuda hastalarımız da bilgilendiriliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

HİJYEN ÇOK ÖNEMLİ
Servislerde görev yapan hekimlerin sertifikalı olduğunu belirten Gürkan, şöyle devam etti: “Bu tedaviler daha önce merdiven altı merkezlerde yapılıyordu. Şimdi ise devlet gözetiminde hijyenik ortamlarda uzman hekimlerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Tedavi başarısı arttıkça hasta sayımız da artıyor. Tabi bu faaliyetleri pozitif bilim ışığında yaptığımız çalışmalardan ayrı tutuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!