Uysal: İttifak Başarıyla Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Uysal: İttifak Başarıyla Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 10:40

Muratpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın adayı olan Ümit Uysal, İyi Parti ile CHP arasındaki ittiakın sorunsuz devam ettiğini belirterek, “Antalya’da bütün toplantılarımız ortak, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık” dedi.

Haberin Devamı

MURATPAŞA Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın adayı olan Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanı Hasan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ile birlikte Hürriyet Gazetesi Akdeniz Bölge Temsilcisi Bikan Karaca’yı ziyaret etti. Yoğun seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Uysal, seçimde itifak yapan İYİ parti CHP işbirliğinde hiçbir sorun yaşanmadığını, Türkiye’de bütün siyasal görüşlerin sosyal adaletçi olduğunu söyledi. İki partinin ülkenin, insanların çıkarlarıyla ilgili bakış açılarının ortak olduğunu, ittifakın başarılı bir şekilde sürdüğünü belirten Uysal, “Antalya’da bütün toplantılarımız ortak, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık” dedi.

Uysal: İttifak Başarıyla Sürüyor

SOSYAL YARDIM TALEBİ ARTTI

Haberin Devamı

Genel hedeflerinin şehir medeniyetinin yükseltilmesi olduğuna işaret eden Uysal, gelişmiş bir şehir kimliğine vurgu yaptı. Ekonomik durum nedeniyle yardım talep edenlerin arttığına işaret eden Uysal, şöyle konuştu: “Kültür sanat, sportif aktivitelerde, yollarda, çevre düzenlemelerinde çok teşekkür alıyoruz. Ama ekonomik krizin etkisi hissediliyor. Çok yoğun iş ve sosyal yardım talepleri oluyor. Önemli bir kısmını yasal çerçevede karşılıyoruz.”
Seçimde negatif bir kampanya izlemediklerini belirten Başkan Uysal, özetle “Uygar bir kentte yaşamanın değerini anlatıyoruz. Hizmetlerimizi yaşıyorlar zaten. Asla negatif bir kampanya üzerinde durmuyoruz. Rakip hakkında konuşmak arzusunda, yaklaşım içinde değiliz. Bariz haksızlığa uğrarsak, tapu olayındaki gibi hukukumuzu korumakla mükellefiz” açıklamasında bulundu.

3 BİN ÇOCUK ÜNİVERSİTELİ

Muratpaşa’nın her kesimine hizmet götürdüklerini anlatan Ümit Uysal, Turunç Masa’nın başarılı çalışmalarına vurgu yaparak şehrin her yerinden buraya gelen taleplerin karşılandığını anlattı. Başkan Uysal, “Belediye etkinliği, hizmeti olarak arka mahallerimiz, ön mahallelere göre daha çok yararlanıyorlar” dedi. Sosyal yardımların, kreşlerin, Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezlerinin (MURGEM) çoğunun ilçenin kuzey kesiminde olduğunu anlatan Uysal, MURGEM’de eğitim gören yaklaşık 3 bin çocuğun üniversiteye girdiğini söyledi.

KIRCAMİ TAPU TÖRENİ

Haberin Devamı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Kırcami için düzenlenen tapu törenine kendisini telefonla davet ettiğine yönelik açıklamalarına yanıt verdi. Kırcami için düzenlenen tapu törenine davet edilmediğini belirten Uysal, Türel’in herkese SMS ile davet gönderileceğini söylediğini belirterek, “Bir ‘davet’ var mıdır, takdir kamuoyunundur” dedi.

BAKMADAN GEÇME!