TÖVİŞ'ten 'Düş Kurma Oyunu'

Güncelleme Tarihi:

TÖVİŞten Düş Kurma Oyunu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2019 16:02

TÖVİŞ'ten 'Düş Kurma Oyunu'

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ) Tiyatro Grubu, 'Düş Kurma Oyunu-Fakir'in Kıyısında' adlı eseri sahneye koyacak.

TÖVİŞ, ilk olarak Hasibe Yıldırım'ın 'Öğrencimiz Kendini Neden Astı?', ardından 'Kısmetse Okur', 'Kim Anne-Baba Olmak İster?', 'Bir Türkü Bir Öykü Bir Oyun' adlı eserleri sahnelemiş, oyunlarda gençler, emekli öğretmenler ve öğrenci velileri rol almıştı.

Prova çalışmaları aralıksız devam eden ve 5 Aralık Perşembe günü Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda ilk kez sahnelenecek olan 'Düş Kurma Oyunu-Fakir'in Kıyısından' adlı oyunu TÖVİŞ Başkanı Feray Atalay kaleme aldı, yönetmenliğini emekli öğretmen Aynur Yücetürk üstlendi.

Müzikleri Gazanfer Eryüksel tarafından hazırlanan, Sevgi Rodoplu, Mukaddes Akdemir, Handan Ölmez'in türkü ve şarkılarını seslendireceği oyunda Muratpaşa Belediyesi Al Yazma Korosu da sahne alacak. Burdur'da yaşayan Birnur Şener'in kitaplarından esinlenilerek senaryolaştırılan oyuna, Muratpaşa Belediyesi, Eğitim-İş Sendikası ve Kadın Sahnesini Destekleme Derneği destek veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!