Tokat, yöresel ürünleriyle Yörex'te

Güncelleme Tarihi:

Tokat, yöresel ürünleriyle Yörexte
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 13:45

Tokat, yöresel ürünleriyle Yörex'te

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TOKAT, yöresel ürünleriyle 24-28 Ekim'de Antalya'da düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı'na (Yörex) katılacak.
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Anadolu'nun dört bir yanından gelen binlerce ürünün yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu Yörex'e katılıyor. Tokat Ticaret Sanayi Odası, TOBB'un desteğiyle, Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde her yıl 'Sizin oraların nesi meşhur' sloganıyla düzenlenen Yörex'te yaklaşık 15 firma ve 40'a yakın ürünle yer alacak.
TOKAT RÜZGARI ESECEK
Tokat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, YÖREX'e her yıl katıldıklarını belirterek, bu yıl meclis üyelerinin de katılımıyla YÖREX'te olacaklarını belirtti. Çelik, Yörex'e, Tokat Ticaret Borsası, Zile Ticaret Borsası, Turhal TSO, Zile TSO, Erbaa TSO, Niksan TSO ile birlikte katılacaklarını söyledi. Başkan Çelik, yöresel ürün zengini Tokat'ı Antalya'da en iyi şekilde tanıtacaklarını kaydederken, “Antalya'da Tokat rüzgarı estireceğiz. Yaklaşık 15 firma ile 40'a yakın ürünümüzü görücüye çıkarıyoruz. Orada el sanatlarımızı da gösterme fırsatımız olacak. Tokat yaprağından basmasına kadar, Zile pekmezinden çemene, salçamıza kadar Tokat'ı en iyi şekilde tanıtacağız. Antalya'da düzenlenen bu fuara, gerek ülkemizden gerekse ülkemiz dışından ciddi ilgi var. Bu nedenle Yörex'i çok önemsiyoruz" diye konuştu.
Ali Çelik, Yörex'i her yıl büyüterek düzenleyen Antalya Ticaret Borsası'na teşekkür etti.
TÜRKİYE'NİN EN SEVİLEN FUARI
Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Yörex'in her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin en önemli fuarları arasında yerini aldığını belirtti. Tokat'ın zengin yöresel ürünlerini Yörex'te görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Çandır, oda, borsa, kalkınma ajansları ve yerel yönetimlere katkıları nedeniyle teşekkür etti. Çandır, 7 bin metrekare alanda yöresel ürünleri bir araya getireceklerini söylerken, “Ziyaretçilerimizi Türkiye'nin en sevilen fuarına bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!