Teneffüs Park'ta Cumhuriyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Teneffüs Parkta Cumhuriyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 12:28

Teneffüs Park'ta Cumhuriyet coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Teneffüs Park'ta gün boyu düzenlenecek animasyonlar, yarışmalar ve film gösterimiyle kutlanecek. 28 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek kutlamalar için Teneffüs Park, ücretsiz olacak.

Muratpaşa Belediyesi ve şirketi Falez AŞ'nin Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönümlük bir alanda kurduğu ve yenilenen içeriğiyle eylül ayında yeniden açılan Teneffüs Park, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 28 Ekim Pazar günü yapılacak etkinlikler dolayısıyla Teneffüs Park kapıları ücretsiz açacak.

Falez AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nuran Yılmaz, Teneffüs Park'ın, kutlamalar için saat 09.00 kapılarını açacağını söyledi. Kutlamaların gün boyu animasyonlar, yarışmalar ve film gösterimleriyle devam edeceğini belirten Yılmaz, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için her yaş grubuna özel olarak hazırlanmış, pofuduk bayrak boyama ve simleme atölyesi, Atatürk resimleri çerçeve yapım atölyesi, Cumhuriyet Kupası Survivor Pentatlon Yarışması gibi birçok etkinliğimiz olacak" diye konuştu.

Pazar günü saat 13.45'te seremoni de düzenleyeceklerini belirten Yılmaz, kutlamaların senaryosu Turgut Özakman'a ait 'Dersimiz Atatürk' film gösterimiyle sona ereceğini söyledi. Yılmaz, ayrıca, Cumhuriyetin ilanının 95'inci yıl coşkusunu tüm çocuklarının aileleriyle birlikte yaşaması için Teneffüs Park'a girişlerin Pazar günü ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!