SUYA ZAM GÜNDEMDE

Güncelleme Tarihi:

SUYA ZAM GÜNDEMDE
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2019 10:36

Antalya'da toplu ulaşım ücretlerine yapılan zam oranları tartışılmaya devam ederken, bir zam hazırlığının da ‘şebeke suyu’ için yapıldığı iddiası gündeme taşındı.

Haberin Devamı

İddiayla ilgili Hürriyet’e konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, suya zam yapılmasıyla ilgili herhangi bir değerlendirme toplantısı yapılmadığını söyledi. Böcek, “Zamla ilgili toplantı yapmadık ancak önümüzdeki süreçte bütün şirketlerimizle bir araya geleceğiz” dedi.

SUYA ZAM GÜNDEMDE

YATIRIMLAR SÜRECEK

Büyükşehir bünyesinde yapılan tüm çalışmaların yasa ve yönetmelikler doğrultusunda yürütüldüğünü kaydeden Böcek, şöyle devam etti: “Biz vatandaşımıza hiçbir zaman ‘Dün bunu dedik, bugün bunu diyoruz’ gibi bir yaklaşım içine girmeyiz. Yatırımlarımız devam edecek.”

ZAMA GEREK YOK

Suya zam iddiaları ile ilgili konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Abdurrahman Yılmaz, “Suya zamla ilgili önümüze gelen bir şey olmadı. Zaten gerek de yok. Zam yapılacağına kayıp-kaçak önlense yüzde 40 tasarruf sağlanır. Biz suya zam düşüncesini doğru bulmuyoruz” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!