Sporculara eğitim semineri

Güncelleme Tarihi:

Sporculara eğitim semineri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 13:13

Sporculara eğitim semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin spor okullarında eğitim gören sporculara, toplumsal değer ve davranışları düzenlemesini sağlayan eğitim seminerleri veriliyor.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü tarafından spor okullarında eğitim gören çocuklara akademik spor eğitimi yanında toplumsal değerlere ışık tutan eğitim seminerleri düzenleniyor. Kurumsal-Bireysel Eğitim ve NLP Uzmanı Murat Koçyiğit tarafından kademeli olarak gerçekleştirilen eğitim seminerlerinde; kurum içi eğitimleri, aile içi eğitimleri ve sporcu mentor çalışmaları yer alıyor. Seminerlerle sporculara toplumsal değerler, toplumsal alan içinde nasıl davranılması gerektiği ve davranışların düzenlenmesi metotları öğretiliyor.

SPORCULARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRİYORUZ

Genç yeteneklerin ülkeye faydalı bireyler olmaları için eğitim verdiklerini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Spor kulübümüzde geleceğin sporcularını en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Her bir çocuğumuz bizim için önemli, onların sağlıklı ve vatanımıza faydalı bireyler olmaları için çalışıyoruz. Bu çabamızın geri dönüşlerini sporcularımız başarıya ulaşarak ortaya koyuyor. Sporcularımızın elde ettiği başarı bizim çocuklarımız için doğru adımlar attığımızı gösteriyor. Bu anlamda; sporu yaşam şekli haline getiren çocuklarımızı, onları destekleyen ailelerini ve çocuklarımızı büyük bir özveri ile yetiştiren antrenörlerimizi canı gönülden kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!