Yusuf Mecek İYİ Parti'den aday adayı

Güncelleme Tarihi:

Yusuf Mecek İYİ Partiden aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 11:45

Yusuf Mecek İYİ Parti'den aday adayı

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ESKİ Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, İYİ Parti'den Serik Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Bir süre önce İYİ Parti'ye geçen Yusuf Mecek, önce İYİ Parti Serik İlçe Teşkilatı'na, ardından da İl Teşkilatına giderek, aday adaylığı başvurusunu yaptı. Serik Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Yusuf Mecek, "Doğup, büyüdüğüm ilçeme hizmet yolunda aday adayı olmanın heyecanı içerisindeyim" dedi.

Yusuf Mecek, "İYİ Parti'nin siyasetin yeni ağırlık merkezi olacağı inancıyla, teşkilatımıza ve iyilik gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin gerekli sorun ve ihtiyaçlarını 20 yıllık siyasi birikim ve tecrübelerimle görmezlikten gelemezdim. Bu doğrultuda geçtiğimiz haftalarda gururla göğsüme taktığım İYİ Parti rozetinin gereğini yerine getirebilmek için, Belkıs'tan Haskızılören'e kadar kaliteli belediye hizmeti götürebilmek için Serik'in hizmetkarı olmaya talibim. İYİ Parti'ye gönül vererek mensubu olmaktan gurur duyduğum iyilik gönüllüleri ve Serikli hemşehrilerimin teveccühüyle İYİ Parti Serik Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunuyorum. Yüce Allah'ım bana güzide ilçemize heyecanla hizmet etmeyi nasip eder inşallah" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!