Serik'te tapu sevinci

Güncelleme Tarihi:

Serikte tapu sevinci
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2018 09:41

Serik'te tapu sevinci

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde mülkiyet sorunu çözülen Orta Mahalle'de hak sahiplerine tapuları verildi.

Orta Mahalle'de mülkiyet sorunlarının çözülmesinin ardından hak sahiplerine törenle tapuları verildi. Serik Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İmar İşleri Müdürü Namık Okudan ve tapu sahipleri katıldı.

Tapu teslim töreninde konuşan Başkan Çalık, "Orta Mahalle sakinlerine tapularını dağıtmaya devam ediyoruz. Hem bizler hem de onlar için mutlu bir gün. Vatandaşlarımız bu mahallemize yerleşeli 60,70 yıl olmuş ancak, bu mahallemizde bir imar uygulaması olmamış. 2014'te göreve geldiğimde imar yönünden, önündeki en büyük engel olan mülkiyet sorunu ortadan kaldırmak için çaba sarf ettik. Kör düğüm olmuş bu meselenin çözümünde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza tapuları hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ise “Yerel yönetim olarak her işte olduğumuz gibi bu işinde takipçisi olduk ve Serik'teki tapu sorununu çözdük. Bakanımızla, milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediyemizle, belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, bu işin üzerinde durduk ve tapu sorununu çözdük. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çalık tarafından vatandaşlara tapuları verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!