Gebiz'e semt polikliniği

Güncelleme Tarihi:

Gebize semt polikliniği
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2019 11:28

Gebiz'e semt polikliniği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesine bağlı Gebiz Mahallesi'nde yöre halkının ihtiyaç duyduğu semt polikliniği kısa süre sonra hizmete girecek.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Serik'e bağlı Gebiz Mahallesi'nde yöre halkının sağlık ihtiyacını karşılayacak semt polikliniğinin hizmet vereceği alanda incelemelerde bulundu. Hülür'e Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Kara ve diğer sağlık yöneticileri eşlik etti. Ünal Hülür, semt polikliniğinin 15 bin kişiye hizmet vereceğini belirterek, "Ayrıca, mahallenin yakın çevresinde Uçansu Şelalesi, Kozan Antik Harabeleri ve ülkemizin en uzun yürüyüş rotalarından biri olan Aziz Paulus Yolu bulunmaktadır. Adı geçen yerleri ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere de sağlık hizmeti sunacak olması nedeniyle planlanan semt polikliniğinin önemi bir kat daha artmaktadır" dedi.

Açılacak semt polikliniğinde 24 saat esasına dayalı acil sağlık hizmetleri verileceğini belirten Hülür, "Ayrıca semt polikliniği bünyesinde Serik Devlet Hastanesine bağlı olarak tıbbi biyokimya dalında gözetimli hizmet laboratuvarı kurulması planlanıyor. Gebiz Mahallesi çevresinde yaşayan vatandaşlarımızın günün her saatinde ve en kısa sürede acil sağlık hizmetine erişimini sağlamak ve buradaki nüfusun yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla Serik Devlet Hastanesine bağlı semt polikliniği açılması için yürüttüğümüz çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!