Başkan Çalık meclis üyeleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çalık meclis üyeleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 14:35

Başkan Çalık meclis üyeleriyle buluştu

Haberin Devamı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, belediye meclis üyeleriyle veda yemeğinde buluştu.
Belek Beach Park'ta bir restoranda düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Çalık, belediye meclis üyeleriyle birlikte çok güzel ve verimli bir 5 yıl geçirdiklerini, Serik'e çok güzel hizmetler hep birlikte yaptıklarını söyledi. Başkan Çalık, "Bizlerin görevi 31 Mart Pazar günü sona eriyor. Sizlerle birlikte 5 yıl Serik'imize hizmet etmeye çalıştık. Hem 5 yıllık birlikteliğimizden ve çalışmalarınızdan dolayı hem de bu akşam burada bulunmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.  Siyaset bizim için hizmet aracı olmuştur, başka hiçbir amacı olmamıştır. Geçen dönem AK Parti olarak belediye başkanlığında hizmet etmek bize nasip oldu. İnşallah bu dönemde hayırlısı kim olacaksa ona nasip olur. 'Biz yoksak hizmet olmasın' mantığını kesinlikle gütmeyiz, temennimiz budur. Yine bizlere düşen bir şey olursa biz de katkı sağlarız. Her zaman için hangi arkadaşımız gelirse gelsin önümüzdeki dönem bizlere düşen bir görev olursa biz her zaman hazırız bunu gönülden söylüyorum" dedi.
Belediye başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu aktaran Başkan Çalık, "Geçen dönem bize nasip oldu. Biz de gerçekten tarihe mal olacak hizmetler gerçekleştirdiğimiz inancındayım. Bu hizmetleri sizlerle beraber meclis olarak hep birlikte yaptık. İnşallah bizden sonra bu çalışmalar devam eder. Hep birlikte güzel şeyler yapmaya çalıştık. Tabii yaptıklarımız olduğu gibi yapamadıklarımız da oldu. İnşallah bundan sonraki dönemde hizmetler aralıksız devam eder. Bizce Serik artık kabuğunu kırmıştır. Serik turizmle de bütünleşebilirse çok güzel güzel günlerin ilçemizi beklediğine inanıyorum. Hizmetlerin tamamlanması ile birlikte Serik'in gerçekten çok güzel, ideal bir ilçe olacağına inanıyorum. Bize düşen en önemli görevlerden bir tanesi altyapıyı oluşturmaktı. Bunların başında gelen imar sorununu tamamen çözdük sayılır. Hizmet etmekte bizlerin nasibine düşen bu kadarmış. İnşallah bundan sonra da önümüzdeki zamanda da sık sık görüşürüz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!