Randevusuz görüşmede konu eğitim

Güncelleme Tarihi:

Randevusuz görüşmede konu eğitim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 14:20

Randevusuz görüşmede konu eğitim

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - HER çarşamba 'randevusuz görüşme' programıyla komşularıyla görüşen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu hafta okuma yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını verdi, anaokulu öğrencilerini ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba devam ettiği randevusuz görüşme saatlerinde bu hafta da Muratpaşa'nın bir ucundan bir diğerine komşularıyla biraraya geldi. Güne belediye fuayesinde yer alan Turunç Masa'da başlayan Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü'ne bağlı 3 kadın danışma merkezinde okuma-yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını verdi. Zeytinköy bölgesinde, 1 kreş ve gündüz bakımevi açmayı planladıklarını söyleyen Başkan Uysal, “Muratpaşamızda mutluluğu yükselterek, ailemizi ve kentimizi güzelleştirerek, kendimizi geliştirerek çalışıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi. Sertifikalarını alan kadınlar da bugüne kadar çok engellendiklerini, şimdi ailelerinin de kendileriyle gurur duyduğunu söyleyerek, Başkan Uysal'a teşekkür etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Zeytinköy ve Alyazma kadın danışma merkezlerinde okuma-yazma öğrenen kadınlara sertifikalarını veren Başkan Uysal, daha sonra 15 Temmuz Şehitler Anaokulu'nun 5 yaş grubundan oluşan Papatyalar Sınıfı öğrencilerini ağırladı. 15 Temmuz Şehitler Anaokulu Müdürü Tuğba Karabulut Yıldız, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Enver Ülgen'le birlikte gelen minik öğrenciler, okullarına verdiği destek dolayısıyla Başkan Uysal'a teşekkür etti. Minikler, Başkan Uysal'a teşekkür plaketi ve çiçek sundu.

Mehmet Kesikçi İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi aynı zamanda Okul Meclis Başkanı olan Kıvanç Kalkan ise okullarında yapılmasını istedikleri çalışmaların listesini Başkan Uysal'a verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!