Öztürk: Antalyaspor, şehrin büyük markası

Güncelleme Tarihi:

Öztürk: Antalyaspor, şehrin büyük markası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 17:35

Öztürk: Antalyaspor, şehrin büyük markası

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'un Antalya'nın büyük markası olduğunu belirterek, bu markayı kulüp kültürünü geliştirerek en iyi yerlere getirmek istediklerini söyledi.

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gerçekleştirdiği buluşmaya, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Erhan Erdem, Emre Önen, Emin Hesapçıoğlu, teknik direktör Bülent Korkmaz, kulübün genel menajeri Servet Çavuşoğlu ile Antalyaspor Kulübü Derneği yöneticilerinden Alp Özel konuk oldu. Toplantıda konuşan Başkan Öztürk, Antalya'nın çok avantajlı bir şehir olduğunu belirterek, "Antalya, Londra ve Paris'ten sonra Avrupa'da en fazla turist çeken şehir olarak dikkati çekiyor. İklim şartları yüzmeden okçuluğa, futboldan golfe her türlü spora elverişli. Denizi ve dağlarıyla Antalya, enternasyonel düşünebilen insanlardan oluşabilen bir nüfusa sahip" dedi.

BARCELONA ÖRNEĞİ

Antalya'nın turizm yatırımlarıyla da çok ileri olduğunu anlatan Başkan Öztürk, Antalyaspor'un da bu şehrin büyük markası olduğunu belirtti. Öztürk, şunları söyledi:

"Antalya, bu markadan yararlanmalı. Barcelona şehrini Barcelona yapan en önemli özelliklerden biri, şehirle iç içe olan, hatta şehrin marka değerini artıran futbol kulübü olmasıdır. Antalya turizmin başkenti ama aslında bilinirliği çok daha fazla artabilecek bir şehir. Bunun artmasında sporun ve Antalyaspor'un özellikle futbolun çok önemli olacağını düşünüyorum. Barcelona'da kulüp ruhu geliştiğinde bunun turizme ve ekonomiye de büyük katkı sağladığını söyleyebilirim."

CIP TRAVEL İLE HENTBOLDA SPONSORLUK ANLAŞMASI

Öztürk, Erkekler Süper Lig'de mücadele eden hentbol takımının CIP Travel ile 5 yıllık bir süreyi kapsayan sponsorluk anlaşması imzaladığını söyledi. Teknik direktör Bülent Korkmaz da ideali ve hedefi olan bir başkana sahip olduklarını dile getirdi. Korkmaz, "İdeali ve hedefi olan insanların doğru işler yapacağını düşünüyorum. Bu seneyi geçtikten sonra Antalyaspor'un çok parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorum. Alt yapıda bu potansiyelin olduğunu düşünüyorumö dedi.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yöneticisi Alp Özel de Antalyaspor Kulübü'nün 12 branşta temsil edildiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!