Öğrenciler yararına kermes

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler yararına kermes
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2018 10:32

Öğrenciler yararına kermes

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Kadınlar Dayanışma Derneği (İWSA) Antalya Şubesi, geliri öğrencilere burs verilmek üzere kermes düzenleyecek.
İWSA Antalya Şubesi'nin organizasyonuyla 16 Aralık Pazar günü Ramada Plaza Otel'de 'Okula Gitmeyen Çocuk Kalmasın' sloganıyla yeni yıl şenliği kapsamında kermes düzenlenecek. Öğrenciler yararına canlı müzik eşliğinde ikinci el kıyafet, çeşitli el sanatları çalışmaları, yılbaşı süsleri, dekoratif süs eşyaları, ev yapımı yiyecek ve içecekler satışa sunulacak.
Sürpriz ve hediye çekilişlerinin de yer alacağı kermes için hazırlıkların yapıldığını belirten İWSA Antalya Şubesi Başkanı İclal Dağlı, "Derneğimiz; hiçbir siyasi amaç gütmeden dil, din ve ırk ayırımı yapmaksızın hizmet üretiyor, yeni projeleri hayata geçiriyor. Eğitim ve sağlığa önem veren, sosyal sorumluluk projelerinde yer alan bir derneğiz. Kız çocuklarının, genç kızlarımızın okutulması için yoğun çaba gösteriyoruz. Birçok okulda kütüphane oluşturduk, yabancı dil kursları açtık, engelli çocuklarımıza tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Yılsonlarında düzenlediğimiz geleneksel kermeslerimizden sağlanan gelirle de dar gelirli üniversite öğrencilerimize burs imkânı sağlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!