Nostalji şarkılara yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Nostalji şarkılara yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 09:33

Nostalji şarkılara yoğun ilgi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ve bağlı derneklerin işbirliğinde 'Nostalji Film Müzikleri Konseri' düzenlendi.

Konser, UTEF'in bünyesinde yer alan Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umut ışığı Derneği ile Kalpgözü Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesiz Sanatçılar Derneği işbirliğinde Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşti. Konser öncesinde konuşan UTEF Genel Başkanı Mete Kaçar, konserin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlendiğini, engelli vatandaşların ve yakınlarının yanı sıra öğretmenlerin de yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. Kaçar, "Engelli bireylerimizin her türlü ihtiyaçlarının temini, sorunlarının çözümü için çaba gösterir iken, 'Sağlıklı Yaşam Köyü Projesi'nin de temelini 2019 yılı içinde atacağız" dedi.

UTEF çatısı altındaki derneklere destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür belgesi verilmesinin ardından başlayan konserde hafızalardan silinmeyen nostalji şarkılar, nostalji filmlerin müzikleri seslendirildi. Gecede, Oya Demirel, Yavuz Yalçınkaya, Mehmet Yankır, Zeki Ertek, Sedat Tekinay ve Koray Gülşen sahne aldı. Nostalji şarkılarla neşeli anlar yaşayan dinleyenler, sanatçıları ayakta alkışladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!