BİLİM VE MERAK ŞENLİKTE BULUŞTU

Güncelleme Tarihi:

BİLİM VE MERAK ŞENLİKTE BULUŞTU
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2018 14:37

Antalya Özel Bahçeşehir Parkorman kampüsünde Bilim Şenliği düzenlendi.Bu yıl altıncısı düzenlenen şenlikte öğrenciler bilim dünyasının kapılarını aralayarak yaptıkları deney ve projelerle hem eğlendiler hem de bilgilendiler.

Haberin Devamı

BİLİM VE MERAK ŞENLİKTE BULUŞTU

Antalya Özel Bahçeşehir Parkorman kampüsünde 6.Bilim Şenliği düzenlendi. Fen Bilgisi bölümü öğretmenleri Hazal Sönmez,Yasin Örnekkol, Burcu Çelikel- Mahir Sait Aslan ,Eylem Karataş  , Halim Ayaz ,Gülşah Çoşkun’un uzun süren hazırlıklar sonucunda gerçekleştirdiği Bilim Şenliğinde 6.sınıfların yaptığı deneyleri bütün okul izleyerek heyecanlarını paylaştı.
BİLİM VE MERAK ŞENLİKTE BULUŞTU

Fen bilgisi öğretmenleri Bilim Şenliği yapmaktaki amaçlarını şöyle dile getirdi;

Atatürk’ün bilime verdiği önem doğrultusunda;ilgilenen,keşfeden,sorgulayan,doğru kararlar verebilen,yeni teknolojileri kullana bilen ve geliştiren bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz. Öğrencilerinin bilime yönelmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden öğretmenler, bu kapsamda 2013 yılında başlayan Bilim Şenliğinin, bilginin toplumla buluşturulmasını, yaygınlaştırılmasını, mümkün olduğunca görselleştirilmesini ve etkileşimli uygulamalarla anlaşılır biçimde aktarılmasını amaçladıklarını ancak böylelikle kendine güvenen, doğaya duyarlı bir nesil oluştura biliriz.

BİLİM VE MERAK ŞENLİKTE BULUŞTU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!