YAPEX'in yıldızı Manavgat Belediyesi

Güncelleme Tarihi:

YAPEXin yıldızı Manavgat Belediyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 15:21

YAPEX'in yıldızı Manavgat Belediyesi

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, projelerini YAPEX fuarında görücüye çıkardı. Dünyaca ünlü Apollon Tapınağı'nın yer aldığı Manavgat Belediyesi standı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Manavgat Belediyesi, 14-17 Kasım 2018 tarihlerinde Anfaş Antalya Expo Center'da, Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) desteği ve Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) işbirliğiyle düzenlenen 26. Uluslararası Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nda (YAPEX) kentin doğal, tarihi ve kentsel dokularında yaptığı çalışma ve düzenleme projelerini tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak için yerini aldı.

MANAVGAT BELEDİYESİ STANDINA BÜYÜK İLGİ

150 katılımcının yer aldığı fuarın açılışına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ÇEKÜL Vakfı ve TKB Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Akdeniz Tanıtım Genel Müdürü Fatih Onkar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, Manavgat Belediyesi standını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Sözen, Manavgat'ta yapılan projelerle tarihi, kültürel ve kentsel değerlerin korunmasına yönelik projeleri tanıttı.

BAŞKAN SÖZEN'E ÖDÜL

Fuarda Manavgat Belediyesi standında ayrıca Toros Kadınları Emek Pazarı'ndaki kadınların ürettiği Manavgat yöresine ait 'Çiğirdik' tatlısı da ziyaretçilere ikram edilerek tatlının tanıtımı yapılıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm Manavgat halkını 14-17 Kasım tarihlerinde Antalya Expo Center'da açılan fuardaki standı ziyaret etmeye davet etti. Başkan Sözen, fuarda Tarihi Kentler Birliği'nden, Antik Side Kentsel Tasarım Projesiyle layık görüldüğü başarı ödülünü de alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!