Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2018 15:12

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda 65 gram skunk, 8 gram eroin ele geçirildi.

Manavgat'ın Kumköy turizm bölgesinde yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmada M.E.'nin uyuşturucu ticareti yaptığı belirlendi. Savcılıktan alınan arama kararıyla M.E.'nin evine jandarma tarafından baskın düzenlendi. Evde yapılan aramada 3 ayrı kavanoz içerisinde toplam 65 gram skunk, şeffaf poşete sarılı satışa hazır vaziyette 8 gram eroin, 30 skunk tohumu, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 715 lira, 70 Euro ile içerisinde esrar kırıntısı bulunan çok sayıda kavanoz ele geçirildi.

M.E. ile ev arkadaşı Türkmenistan uyruklu M.S. gözaltına alındı. Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler 'uyuşturucu madde imalatı ve ticareti' suçlarından adliyeye sevk edildi. Baskın sırasında evde misafir olarak bulunan O.B. hakkında da 'uyuşturucu kullanmak' suçundan işlem yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!