Manavgat'ta mektuplar teslim ediliyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta mektuplar teslim ediliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 11:30

Manavgat'ta mektuplar teslim ediliyor

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT İlçe Halk Kütüphanesi tarafından 3 yıl önce başlatılan 'Mezuniyete Mektup' projesine katılan öğrencilerin mektupları okul yöneticilerine teslim edilmeye başladı.
Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından 3 yıl önce Öger Ortaokulu'nda öğrencilerin hedeflerini ve ideallerini yazacakları ve mezuniyet tarihinden 1 hafta önce kendilerine verilecek olan 'Mezuniyete Mektup' projesi başlatıldı. Projeye katılan öğrenciler, gerek kendilerine, gerekse anne ve baba, aile bireylerinin yanı sıra başka kişilere de mektup yazdı. Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'ne teslim edilen mektuplar, gereğinin yapılması için öğrencilerin okul yönetimine teslim edildi.
Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, "3 yıl önce başlatmış olduğumuz 'Mezuniyete Mektup' projesi ilk uygulaması bu yıl sonlanıyor. Öger Ortaokulu 5'inci sınıflarla gerçekleştirdiğimiz proje çerçevesinde bugün 8'inci sınıfta olan öğrenciler okula ilk girdikleri yıl 5'inci sınıftayken Mezuniyete Mektup Projesi'ne katıldı. 5'inci sınıf öğrencileri mezuniyetlerinde verilmek üzere mektuplar yazdı. Bu mektupları anne, baba, ağabey, ablaya yazdıkları gibi kendilerine de yazanlar oldu. Bu mektuplar öğrencilerimiz mezun olmadan bir hafta önce kendilerine ya da yazmış oldukları bireylere iletilecek. Mektubunda yazmış olduğu ideallere en yakın olan öğrencimiz ödüllendirilecek" dedi.
Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay, çeşitli nedenlerle okuldan ayrılmak zorunda kalan öğrencilerin mektuplarının, gittikleri okullarındaki yöneticilere teslim edildiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!