Manavgat BİLSEM öğrencilerine sertifika

Güncelleme Tarihi:

Manavgat BİLSEM öğrencilerine sertifika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2019 11:23

Manavgat BİLSEM öğrencilerine sertifika

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde üstün zeka ve üstün yetenekli öğrencilerin sınavla girebildiği Manavgat Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM), 101 öğrenciye uyum eğitimi tamamlama sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir tarafından verildi.
Eylül ayında faaliyete başlayan Manavgat BİLSEM'de düzenlenen sertifika törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, BİLSEM Müdürü Abdullah Kuşçalı, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Konferans salonunda gerçekleşen program, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
BİLSEM Müdürü Abdullah Kuşçalı, BİLSEM'in ilgili prosedürleri tamamlayıp her geçen gün geliştiğini belirtti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir de ilçede BİLSEM'in açılması için zorlu bir süreci başarıyla tamamladıklarını ve merkezin açıldığını anlatarak, "İlçemizde, Bilim Sanat Merkezi'ne giden öğrencilerimiz daha önceki yıllarda büyük bir bölümü Antalya'ya, küçük bir bölümü de Alanya'ya gidiyordu. Bu yıl Bilim Sanat Merkezi'nin ilçemize açılmasıyla 101 öğrencimiz Alanya'ya, Antalya'ya gitmekten kurtuldu ve eğitim onların ayağına geldi" dedi.
Türkiye genelinde 165 BİLSEM'in bulunduğunu belirten Sarıdemir, "Manavgat BİLSEM açılır açılmaz ilk yılında, 165 bilim sanat merkezi arasında ilk 10 arasına girdi. Bu konuda emek veren okul müdürü ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. Sadece burada okuyan öğrencilerimiz değil, belli bir program dahilinde diğer okullarda okuyan öğrencilerimiz de bu merkezimizde bulunan atölyeleri haftanın belirli günlerinde, belirli saatlerinde buraya gelecek ve atölyede çalışmalar yapacak. Umarım ilerleyen zamanda çok daha fazla öğrencimizi, çok daha fazla çocuğumuzu buradan faydalanır hale getirebiliriz. Okul, ne kadar aile ile iç içeyse, ne kadar anne baba ile iletişim halindeyse çocuklarımızın başarısı o kadar iyi olacak, o kadar ileride olacaktır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Manavgat Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere sertifikalarını verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!