Genç güreşçilerden madalya

Güncelleme Tarihi:

Genç güreşçilerden madalya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2020 15:45

Genç güreşçilerden madalya

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi'nin güreş takımı sporcuları Antalya'da düzenlenen İl Şampiyonası'ndan madalyayla döndü.
Antalya'da düzenlenen İl Şampiyonası'nda güreş tutan Manavgat Belediyesi'nin güreş takımı sporcularından Mustafa Mert Yılmaz, 11- 12 yaş minikler serbest kategorisi 38 kiloda altın madalya alırken, 12- 13 yaş minikler grekoromen stil kategorisi 44 kiloda Hüseyin Ali Dere ve 52 kiloda İbrahim Öztürk altın madalyaya uzandı. 75 kiloda Mahir Onat Yaman da gümüş madalya aldı. 13- 15 yaş grekoromen serbest stil kategorisinde 55 kiloda Mehmet Zafer Seçim ile 71 kiloda mücadele eden Mehmet Seçim bronz madalya aldı. U-23 Serbest Antalya İl Seçme Müsabakasında 74 kiloda Kenan Şahiner altın madalya alırken, 92 kiloda güreş tutan Kubilay Karakulak bronz madalya ile kürsüde yerini aldı. Genç serbestler güreşinde ise Kenan Şahiner müsabaka bronz madalya kazandı. Türkiye Şampiyonası'na 11 sporcuyla katılacak olan Manavgat Belediyesi'nin güreşçileri mart ve nisan aylarında düzenlenecek olan turnuvada yer almaya hak kazandı.
Kararlı ve başarı odaklı çalışmanın şampiyonlukla taçlandığını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kazanılan şampiyonlukların artarak devam edeceğini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, "Antalya İl Seçme Müsabakalarında, Manavgat Belediye'mizin güreş takımının aldığı başarılar yarınlar adına umutlarımızı bir kez daha taze tutmamıza vesile oldu. Sporla yetişen gençliğin Manavgat Belediye'mizi şampiyonlar turnuvasında temsil etmesi de bizleri ayrıca gururlandırdı. Manavgat Belediye'miz başarının olduğu her ortamda olmaya devam edecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!