Geleceğin futbolcuları turnuvada buluştu

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin futbolcuları turnuvada buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2019 16:53

Geleceğin futbolcuları turnuvada buluştu

Haberin Devamı

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çeşitli futbol kulüplerinin alt yapısında oynayan 7-12 yaş grubundaki minik sporcular Manavgat Futbol Şenliği Turnuvası'nda buluştu.

Manavgat Belediyesi tarafından ilçedeki çeşitli futbol kulüplerinin alt yapısında oynayan 7-12 yaş grubundaki sporculara yönelik organize edilen Manavgat Futbol Şenliği Turnuvası'nda 12 spor kulübünden 400 futbolcu katıldı. Turnuvada mücadele eden futbolcuları Bölgesel Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor'un teknik kadrosu da yalnız bırakmadı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, başlama vuruşunu Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yaptı.

Başkan Şükrü Sözen, geleceğin sporcularına katkıda bulunduklarını belirterek, gençlere ve çocuklara önem vermenin asli görevleri arasında olduğunu vurguladı. Başkan Sözen, "Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı bu tarz etkinliklere yönlendirmek ve onların kendilerini geliştirmesini sağlamak hepimizin görevi. Çocuklarımıza her alanda olduğu gibi bu alanda da güveniyoruz. Turnuvamıza katılan çocuklarımıza yaşamlarında başarılar diliyorum ve her zaman onların yanında olacağımızı ifade ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!