Çocuklardan haklarını anlatan broşür

Güncelleme Tarihi:

Çocuklardan haklarını anlatan broşür
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 11:31

Çocuklardan haklarını anlatan broşür

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - DÜNYA Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuklar haklarıyla ilgili broşür dağıttı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Manavgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde etkinlik düzenledi. Manavgat'ta faaliyet gösteren çocuk kreşlerinde öğrenim gören öğrencilerin de katıldığı etkinlikte minikler çocuk haklarını okudu ve mağaza mağaza gezerek broşür dağıttı.

Etkinliğe Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit'in eşi Mehtap Yiğit, Manavgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nihal Etci, sosyal hizmet merkezi görevlileri, anaokulu öğrencileri ve aileleri katıldı. Mehtap Yiğit, çocuklarla ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Manavgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nihal Etci, çocuk haklarını önce çocukların kendilerinin bilmesi amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak bizler öncelikle çocuklarımıza hizmet veriyoruz. Çocuk istismarının önlenmesi, çocuk haklarının korunması ve sağlıklı ailelerde çocuklarımızın korunarak büyümesini istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!