Araçtan hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Araçtan hırsızlık şüphelileri tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 14:33

Araçtan hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen araçtan hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince 29 Kasım'da Sorgun Mahallesi'nde Antalya plakalı ticari taksinin camının tornavidayla açılarak araç içerisinden 65- 70 Euro bozuk paranın çalınması, 2 Kasım'da Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde Antalya plakalı otobüsün camının tornavidayla açılarak içerisinden 110 Euro, 100 lira madeni para ve 60 dolar çalınması ve 24 Kasım'da Örnek Mahallesi'nde Antalya plakalı otobüsün camının tornavidayla açılarak içerisinden 100 lira madeni paranın çalınması olaylarının aydınlatılması amacıyla çalışma başlatıldı.

Olay yerlerinden ve çevreden elde edilen deliller sonucunda Asayiş Büro Amirliği ekipleri 2 Kasım günü saat 04.30 sıralarında İbrahim Sözen Caddesi'nde H.A., B.A. ve T.Ö.'yü yakaladı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, yaptıkları eylemleri itiraf ederken, yapılan üst aramalarında otobüsten alındığı belirlenen 110 Euro, 100 lira madeni para ve 60 dolar bulundu. Şüphelilerin yapılan GBT sorgularında H.A.'nın 'Alkol ve uyuşturucu madde tesiri altındayken araç kullanma' suçundan arandığı, B.A. ve T.Ö. hakkında ise aileleri tarafından kayıp başvurusunda bulunulduğu belirlendi.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!