Mahallede coşkulu konser

Güncelleme Tarihi:

Mahallede coşkulu konser
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:02

Mahallede coşkulu konser

Haberin Devamı

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA ilçesi Memurevleri Mahallesi Muhtarlığının organizasyonuyla düzenlenen konserde Latif Doğan sahneye çıktı.

Namık Kemal Ortaokulu bahçesine Muratpaşa Belediyesi'nce yaptırılan spor salonunda gerçekleşen 'Okul-Veli-Mahalleli Kaynaşması Konseri'ne ilgi büyük oldu. Konseri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş izledi.

Memurevleri Mahallesi Muhtarı Muhammet Bıcıoğlu'nun organizasyonunda, Kepez Devlet Hastanesi'nde görev yapan Uz. Dr. Mehmet Şekeroğlu'nun sponsorluğunda mahalle sakinlerinin bir araya getirildiği konserin sunumunu ise Namık Kemal Ortaokulu öğretmenleri Yasemin Ceylan ile Zeynal Gömeç üstlendi.

Sahneye çıkan Latif Doğan, 'Lay Lay Lom' adlı türküyle başladığı konserde, hareketli türkülere yer verdi. İzleyenler de zaman zaman Latif Doğan'a eşlik etti.

BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR

Konserde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Latif Doğan'a teşekkür ederek plaket verdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da konsere emeği geçen Uzm. Dr. Mehmet Şekeroğlu, Memurevleri Mahallesi Muhtarı Muhammet Bıcıoğlu ve Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Erhan Çatal'a plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!