Kumluca Belediyespor sahasında ASAT'a yenildi

Güncelleme Tarihi:

Kumluca Belediyespor sahasında ASATa yenildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 10:08

Kumluca Belediyespor sahasında ASAT'a yenildi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'de ligin iddialı takımlarından Kumluca Belediyespor kendi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'a 2-0 yenildi.

Kumluca Stadı'nda oynanan maçı Ali Can Soydal, Ali Can Alp, Vedat Güneş hakem üçlüsü yönetti. Maç, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'un vuruşuyla başladı. Maçın 5. dakikasında Kumluca Belediyespor'dan Uğur, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. Maçın 32. dakikasında Kumluca'dan Demirhan rakibine yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın 68. dakikasında Kumluca'dan Osman ceza sahası içinde Cenk'i düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cenk deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 72. dakikasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'dan Ömer ceza sahası yayı üzerinden attığı sert şutla takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Karşılaşma Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'un üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Kumluca Belediyespor 15 puanda kaldı ve ligde üçüncü sıradaki yerini korudu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor ise 13 puanla 6. sırada yer aldı.

Kumluca'dan Ali Can, Mehmet, Hüseyin, Osman, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'dan Sergen ve Cenk sarı kart gören futbolcular oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!