Kaymakam başarılı güreşçileri ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam başarılı güreşçileri ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 11:07

Kaymakam başarılı güreşçileri ödüllendirdi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Kaymakamı Hakkı Uzun, Döşemealtı'nda yapılan Atatürk'ü Anma Minikler Güreş Müsabakalarında dereceye giren güreşçileri ödüllendirdi.

Döşemealtı'nda düzenlenen Atatürk'ü Anma Minikler Güreş Müsabakaları'na İlçe Spor Müdürlüğü antrenörü Özgür Altıntaş gözetiminde katılan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreşçilerinden Abdil Karakaya birinci 30 kiloda, Mustafa Ali Yalçın 44 kiloda birinci olurken, Salih Can Topçu 44 kiloda ikinci, Velihan Ars 47 kiloda ikinci, Ramazan Ertaş aynı kiloda üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcular Kaymakam Hakkı Uzun tarafından ödüllendirildi. Eğitimle sporun beraber yürütülmesi gerektiğine değinen Kaymakam Hakkı Uzun, "Döşemealtı'nda yapılan güreşlerde 5 madalya kazanan güreşçilerimiz, ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Atatürk'ün söylediği gibi 'Ben sporcunun zeki çevik, aynı zamanda ahlaklı olanı severim.' Bu söylemi yaşattıkları için minik güreşçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca da "Başpehlivanlar diyarı Kumluca'da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ahlaklı, vatanına ve milletine sevdalı, yeni şampiyon aday güreşçileri yetiştirmekteyiz. Bize büyük destek veren Kaymakamımız Hakkı Uzun'a ve Belediye Başkanımız Yusuf Göven'e çok teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!