Hobisini ticarete dönüştürdü

Güncelleme Tarihi:

Hobisini ticarete dönüştürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 11:14

Hobisini ticarete dönüştürdü

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 5 yıl önce hobi olarak ahşap süsleme ve tasarım işine girişen Eda Erdoğan (32) hobisini açtığı iş yerinde ticarete dönüştürdü.

Kumluca'da oturan 2 çocuk annesi gıda teknikeri Eda Erdoğan, evinde hobi olarak yaptığı ahşap süsleme ve tasarım işini 1 yıl önce açtığı iş yerinde ticarete dönüştürdü. Deniz Yolu Caddesi'ndeki iş yerinde müşterilerinin istek ve talepleri üzerine de tasarımlar yapan Eda Erdoğan, ahşap vazolar, sehpalar, biblolar gibi birçok süs eşyası tasarlıyor.

İş yerinin adını kızları Cemre ve Sude'den esinlenerek 'Cey-Su' koyan Eda Erdoğan, "Hobi olarak başladığım işe duygularımı yükledim. Müşterilerimin duygularıyla empati kurarak ürünlerimi tasarladım. İnsanların en güzel anlarında onların duygularına yer vererek ve hayallerimi katarak ürünlerimi tasarlıyorum. Kumluca'da otantik sehpa ve ahşap ürünleri tasarlayan, ilk adım atan hobi eviyim" dedi.

İşini ruhuyla severek yaptığını vurgulayan Eda Erdoğan, insanların güzel anlarına dokunarak, hayallerindeki ürünleri tasarladığını anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!