Arif Yavuzer aday adaylığını açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Arif Yavuzer aday adaylığını açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2018 12:10

Arif Yavuzer aday adaylığını açıkladı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, görevinden istifa ederek belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Arif Yavuzer'in aday adaylığı açıklamasına KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkan vekili Ramazan İlkuçan, Ziraat Odası Başkan vekili Tevfik Kökçe, Sanayi Kooperatifi Başkanı Durmuş Tomaç, Çiçek Tur Başkanı Selahattin Taşkıran, Öz Kumluca Kooperatifi Başkanı Ziya Çağlayan, Komisyoncular ve Galericiler Derneği Yönetimi, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Arif Yavuzer, "Bugün itibariyle istifa dilekçemizi il başkanımıza teslim ederek, aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Bugün benim için bir milat. Partimin kurucusu olarak ve 2001 yılında partimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla göreve getirildiğim ilçe başkanlığından bugün istifa ediyorum. Bu benim için çok duygusal bir süreçti. İlçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yeni ilçe başkanı olan İsa Bircan da Arif Yavuzer'in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, yüzde 49 olan oy oranını daha ileriye taşıyabilmek için bu bayrak yarışını daha ileriye götüreceklerin sözünü verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!