KÜÇÜK ESNAFA İPTAL ŞOKU!

Güncelleme Tarihi:

KÜÇÜK ESNAFA İPTAL ŞOKU
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2018 13:25

Antalya Valiliği'nin aldığı "AVM'ler Ramazan Kurban bayramının 1'inci günü kapalı olacak kararı" kaymakamlıkların duyurusu ile iptal edildi.

Haberin Devamı

ANTALYA’da faaliyet gösteren küçük esnaf ve alışveriş merkezi (AVM) çalışanlarının ‘bayram tatili’ sevinci kısa sürdü. Antalya Valiliği’nin aldığı, “AVM’ler Ramazan ve Kurban bayramının 1’inci günü kapalı olacak” kararından bir gün sonra kaymakamlıklar bu kararın iptal edildiği duyurdu.

KÜÇÜK ESNAFA İPTAL ŞOKU

ATSO: BİLGİMİZ YOK

Hürriyet’in ulaştığı Muratpaşa ve Kepez Kaymakamlığı yetkilileri iptal kararını doğrularken, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, kendilerine resmi bir karar ulaşmadığını, iptal bilgisini netleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

GARİP BİR DURUM

Küçük esnaf ve AVM çalışanlarının iptal haberine tepki gösterdiğini vurgulayan Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, “Çok garip bir durum. Binlerce esnaf alınan tatil kararı nedeniyle sevinmişti. Umarım iptal kararı doğru değildir. Karar doğruysa hayal kırıklığı yaşanır” dedi.

VALİLİK: YENİ KARAR YOK

Haberin Devamı

Antalya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ise AVM’lerin bayramın 1’inci günü kapatılmasıyla ilgili kararın ilgili makamlara gönderildiğini, bu kararın dışında yeni bir bildirimin şu ana kadar ellerine ulaşmadığını vurguladı. Bu arada bazı AVM’ler bayramın 1’inci günü öğleden sonra mesai olacağını çalışanlarına duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!