Korkuteli'de Öğretmenler Günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide Öğretmenler Günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 15:21

Korkuteli'de Öğretmenler Günü kutlaması

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Korkuteli'de Öğretmenler Günü kutlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehitlik Anıtı'na çelenk koyma töreni düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız'ın anıta çelek koyduğu törene çok sayıda eğitimci ve öğrenci katıldı. Korkuteli'ndeki Öğretmenler Günü etkinlikleri daha sonra Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikle devam etti.

Buradaki kutlamalara Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız ve şube müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından aday öğretmenlerin yemin töreni düzenlendi. Staj dönemini bitirerek mesleğe ilk adımı atan 3 öğretmen ant içerek mesleğe başladı. Daha sonra yıl içerisinde emekli olan Hüseyin Acar ile Mehmet Uçar'a Kaymakam Ömer Çimşit tarafından hizmet şeref belgeleri ve plaketleri verildi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında stajyerlikleri kaldırılan 19 öğretmen ile masa tenisi, satranç turnuvası ile şiir kompozisyon ve resim yarışmasında dereye girenlere hediyeleri verildi.

FOTOĞRAFL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!